Számítógép ismerek, német nyelvtanfolyamok

software-417880_640Ma már minden háztartás rendelkezik szerintem legalább egy számítógéppel. Sok, majdhogynem muszáj is. Nem is tudom, hogy mit csinálnak azok a háztartások, szülők, ahol nincsen, és mondjuk a házi feladat adott, ott kell elkészíteni, vagy szükséges hozzá. nektek van legalább egy számítógép otthon?

A mai kor vívmánya

Kétségtelen, hogy a mai kor egyik legnagyobb, és legtöbbet használt tárgya a számítógép. Vannak kisebbek, és nagyobbak, asztalik, és nem asztali verziók…kinek mire telik, mit szeretne.

Nekünk notebook van, hiszen ezt lehet honi, vinni, és nekem a munkám kapcsán amúgy is szükségem van rá. Én sem tudnék nélküle dolgozni.

Ha már csak azt veszem, hogy naponta mennyi levelet kapunk, és mennyien kapnak pár percen belül a kérdésükre választ?.

Emlékszem a régi időkre, mikor még a postást vártuk, hogy hozza a levelet, és milyen izgatottak voltunk hogy megkapjuk. ma már teljesen normális, hogy az Angliában élő barátnőmmel folyamatos csevegést tudunk létesíteni, nem pedig heteket várni a levelére. Ugye mekkora találmány?.

Igaz, hogy a tanult német nyelvtanfolyamok kevésnek bizonyult az angol nyelvű számítógép mellé, de sebaj, hiszen van angol nyelvtanfolyam is, így oda is be tudok iratkozni. Ha szerencsém van, pár hónap múlva ár nem kell segíteni senkinek hogy mit is ír ki, és most mit kell csinálnom…még az is lehet, hogy kapok egy új céges gépet, amit használhatok itthon is.