Születésnap, ajándék…motoros webáruház

Édesapánk hamarosan 50 éves lesz. Ez egy igazán szép szám, és azt gondoltuk, hogy méltán meg kell ünnepelni.

A születésnapi tervezgetés

Még jó egy hónapunk van arra, hogy mindent megszervezzünk. A szüleink még úgy nőttek fel, hogy fontos a család, éppen ezért mi is ebben a neveltetésben részesültünk. Az 50. születésnap azt gondolom fontos esemény egy család életében. Édesapánknak 3 testvére van, így őket is szeretnénk meghívni, így jó előre szólni kell mindenkinek, hogy tudjon tervezni. Mivel nem mindenki itt lakik, van akinek 70 kilómétert is kell utaznia ez miatt, nem szólhatunk neki az utolsó pillanatban.

Mindenkinek megvan a feladata

Minden attól függ azt gondolom, hogy hányan jeleznek majd vissza, hogy eljönnek. Én persze remélem, hogy mindenki, de arra is számítani kell, hogy sokan leszünk. Ma már mindenkinek van gyereke, sőt, apám bátyának már unokája is, így van ahol 6 vagy akár 8 is jönnek. Szerencsére nem vagyok egyedül a tervezéssel, mert mi is négyen vagyunk testvérek. Mindenki kiveszi a részét a munkából.

restaurant-bern-179046_640Én, és a bátyám az előkészületeket csináljuk, és a meghívókat küldjük szét. A húgom a tortát fogja majd készíteni, ő amúgy is szakmabeli, hiszen cukrász, de a hobbija is az, így szerencsés. Persze mi is, mert igen csak finom sütiket készít.

Az öcsémé lett egy igen fontos feladat, az ajándék megvásárlása. Persze ezt is közösen döntöttük el, és az ajándék is közös lesz. Minden féle ötleten gondolkodtunk már, hogy a
legmegfelelőbbet találjuk meg. Egy nagyon jó motoros webáruházat is találtunk, ott nézelődtünk. Miután apánk hobbija a motorozás, lehet ez lenne a legjobb ajándék a számára, de még van időnk gondolkodni rajta.

Anyánk…ha úgy döntünk, hogy nem étterembe megyünk, akkor az övé lesz a legnagyobb feladat, hiszen nem lesz egyszerű megetetni ennyi embert. Bár én erőltetem inkább, hogy ne készüljön, főzzön, hanem menjünk el ebédelni valahová. Persze őt ismerve semmi nem lesz olyan tökéletes, ha nem ő csinálja, de majd ez is kialakul szép lassan. A fontos, hogy együtt legyünk, és egy igazán emlékezetes szülinapot csináljunk.